Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане от носачи на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колегата novice както и аз харесваме по изчистените модели джанти.Смятам че доста правилно ги е определил като ,,рапърски,, даже аз бих казал ,,цигански,, иска да каже че имат много екстравагантен вид,обаче са сложени на кола която е с доста изчистен дизайн.Нещо като циганин от Факултето,който отива на кръщене в съседната къща,обаче се е облякъл със смокинг и си е сложил папионка Или както имаше един лаф ,,На гол гъз американско здрасти,,
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 18:02.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Колегата novice както и аз харесваме по изчистените модели джанти.Смятам че доста правилно ги е определил като ,,рапърски,, даже аз бих казал ,,цигански,, иска да каже че имат много екстравагантен вид,обаче са сложени на кола която е с доста изчистен дизайн.Нещо като циганин от Факултето,който отива на кръщене в съседната къща,обаче се е облякъл със смокинг и си е сложил папионка Или както имаше един лаф ,,На гол гъз американско здрасти,,
      non ce la faccio più !!!
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Ханкоо, рапърски са, не знам дали си ги виждал на малката 147 как стоят такива 17-ки, но е меко казано нелепо. Ако искаш да ти дам телефона на този, който искаше да ми продаде колата с такива, може да се навие на бартер за джантите ти, ако му доплатиш, и без друго я кара на джапанки неговата кола в момента, пък и като не може да продаде тая ръждива австрийска кошница...
        Аз харесвам джанти с много спици в стил BBS. Примерно тези на червената кола която си постнал са супер.
        Единствените два кусура са и протритата шофьорска седалка и май яркото червено, което изглежда не като Rosso, а пластмасовото светло червено. Но може и светлината тук да лъже.
        Това от пръв поглед. Като отидеш на място да я гледаш, може да се окаже, че моторът не е добър или че е ръждива отдолу. Това какво е на снимките, не значи че като я видиш на живо всичко ще е тип топ. Не рабирам италиански за описанието, но гугъл транслейтор казва, че имала леки дупки в радиатора и клаксонът не работел. Пишем и това, но това са дребни кусури, ако от Италия има сервизна история. Ми сега търся човек, който да ми докара нещо подобно по поръчка. Ако успея да намеря, сигурно ще го взема, на тази цена е повече от добра ако това са и кусурите.
        А твоята не съм я виждал, за да я взема. Трябва да е доста добра от 2006-та, за да и броя 8 хилки. Както вече казах на чичката в olx от Аскюи не бях съгласен да му броя 8 за кола от 2008-ма, понеже изглежда като захабена таратайка.
        Виждам, че на някои не им харесвала темата - ми свободни са да не я четат. В края на краищата някои пита нещо и другите отговарят. Има разговор, макар и изроден от началния пост на темата. Истината се ражда когато има разговор, нарочно не казвам спор.
        И като стана въпрос за ръжда, някой от вас прилагал ли е на колата си процедурата с пълнене на кухините и с парафин?
        Last edited by novice; d.m.y г., 00:55.
        За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

А ми колега novice незнам какво разбираш под много-добра кола.Моята няма да казвам за колко съм е взел но след това има наляти още 3к лева в нея.Газова брц с която няма разлика в вървежа на бенз и на газ харчи с 1л повече на газ. чисто нови летни 17гуми с джанти зимни 16ки на един сезон.Както ти казах екстри си има доволно няма само кожа подгрев и нави-то.Та ако ми броиш 8 бона я зимаш и си заминаваш.Аз и без това вече оглеждам моргите ни за 159ка
          Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
          New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Мойта Алфа я взех без точка ръжда за 156 става на въпрос,до колкото знам са им поцинковани каросериите,трябва и на 147 да са така.И при това положение ако има ръжда да заминава директно към вторични суровини Така съм виждал в Дойчланд масово ръждасяли а3-ки и а4-ки,само викам шайзе и пала с 200 от тия таралясници

Comment

Колеги не знам защо му се обеснявате на този УЖ наш колега. Да си ходи си купи Голф и да не спами тука. Моята е 2005 и Иво Пининфарина я е правил..ела брой 8 хилки и е твоя..а в нея за наляти 11к. Няма кожа и навигация само. И е взета за 5к от Пловдив..обикалях доста из Бг.със авери и накрая тази взех. Грам ръжда нямани мотора е перфе на 94хил. Реални я взехме..даже я сверявахме. Валовете са като нови..даже вариатора за всеки случей смених като сменях ремъци и т.н...та мисълта ми е..иди в Алфа и си кучи нова като не искаш косури..ама може и там да не ти хареса айде съа здраве и да намериш добър "курник"
              147 1.6TS 2005 120bhp.
              The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Първоначално публикувано от Hristiyan Покажи съобщение
                Колеги не знам защо му се обеснявате на този УЖ наш колега. Да си ходи си купи Голф и да не спами тука. Моята е 2005 и Иво Пининфарина я е правил..ела брой 8 хилки и е твоя..а в нея за наляти 11к. Няма кожа и навигация само. И е взета за 5к от Пловдив..обикалях доста из Бг.със авери и накрая тази взех. Грам ръжда нямани мотора е перфе на 94хил. Реални я взехме..даже я сверявахме. Валовете са като нови..даже вариатора за всеки случей смених като сменях ремъци и т.н...та мисълта ми е..иди в Алфа и си кучи нова като не искаш косури..ама може и там да не ти хареса айде съа здраве и да намериш добър "курник"

Е ча па 8 бона за 147 2005 няма кой да ти даде.За същите пари ще си зема от чужбина най-малко 2006 с кожи можи и пълен пакет екстри+ сервизна история от ден 1-ви.Ти може да си налял 100к това въобще не играе роля за средната и пазарна цена към момента.А и една кола влязла ли е вече в бг няма сила която да ме накара да повярвам че не са пипани километрите.

Comment

Тия заучените фрази ги знам ако искаш вервай колега :Д аз си знам..аз не искам да я продавам...с тия пари си е вечно моя направена си е..пипната си е..моя си е. Ти си вземи от чужбина и като видиш как е карана там тогава ми говори моята е от 1 собственик и е от автосалон. Собственика е българин и понеже си взема 159 продава тази как да е не ми се говори. Намери си читава и това да е..А и носачите не скърцат..10к киломентра съм с тях Markata e SL
                  147 1.6TS 2005 120bhp.

Comment

8 бона за 10 годишна Алфа вероятно със стария фейс просто няма кой да ти даде, Варна майна. Ма ако щеш от музея я извади. Аз съм на път да си намеря, пък ти си сънувай голфове и 8 бона... гладна кокошка просо сънува нали знаеш?!

Comment

• Ти не си добре май със годините? От 2005 са само фейс Аз не я продавам мойче..върви карай голф и стига спами тука на човека темата
                      147 1.6TS 2005 120bhp.

Comment

• Колега novice, крайно време е да разбереш, че за 50 лв. не можеш да си купиш читава кола с до 1000 км пробег. И ти, както и други колеги (няма да споменавам имена, те си знаят) ще се наложи да развържете кесиите, тогава 'ем к**а до края, 'ем душата в Рая. Крайно време е всеки да разбере, че никой на никого с нищо не е длъжен, както и че ако нямаш пари да поддържаш една кола като колите (разбирай само с оригинални консумативи и части) по-добре не я купувай.
                        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Остави го колега. Видяло се е,че грам не разбира от Алфи..па сигурно и от коли като цяло :Д ние със "кошниците" знаем как се поддържа една глдана Алфа. Да си купи Жулиета дано и грам да не му се чупи
                          Ние дето "нямаме" пари..стари коли караме
                          147 1.6TS 2005 120bhp.

Comment

• Свършихте ли със злобарките, че Варна-майната си намери място къде да си избива варненските комплекси, характерни за индивидите от тоя край?!
                            Кой говори за 50лв, многоуважаеми?! Аз се тюхкам, че всичко що е нов внос дори на близо 8 бона е пълен та*ак откъм история и откъм състояние, те обаче упорито твърдят, че съм искал дадам малко пара... Айде намери ми читава кола за 8 хилки, ма не купена за 900 евра без ТЮВ, пребоядисана и с нулева сервизна история.
                            Щото и тоя го преслушах http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=9x7mcv
                            върви, ама история нямала, кората на двигателя я няма, същият не е виджал чистене сигурно откак колата е произведена и най-очевадното - пребоядисвана е цялата, за което продвачът си трае и нещо повече - отрича да е правено. А тая боя просто стои неестествено. Ще се внася от немско кола, то се е видяло.

Comment

• Първоначално публикувано от novice Покажи съобщение
                              Свършихте ли със злобарките, че Варна-майната си намери място къде да си избива варненските комплекси, характерни за индивидите от тоя край?!
                              Кой говори за 50лв, многоуважаеми?! Аз се тюхкам, че всичко що е нов внос дори на близо 8 бона е пълен та*ак откъм история и откъм състояние, те обаче упорито твърдят, че съм искал дадам малко пара... Айде намери ми читава кола за 8 хилки, ма не купена за 900 евра без ТЮВ, пребоядисана и с нулева сервизна история.
                              Щото и тоя го преслушах http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=9x7mcv
                              върви, ама история нямала, кората на двигателя я няма, същият не е виджал чистене сигурно откак колата е произведена и най-очевадното - пребоядисвана е цялата, за което продвачът си трае и нещо повече - отрича да е правено. А тая боя просто стои неестествено. Ще се внася от немско кола, то се е видяло.
                              Що са абите да са джафкате, не разбирам. Това, което търсиш в БГ едва ли ще намериш или ще ти трябва повече време и късмет. Кеф ти Германия, кеф ти Италия, в Холандия най-добре, щом държиш да имаш подробна истинска история, че им записват километрите при всяко обслужване и е подсъдно, ако някой се изкуши да човърка из километража....ама и масрафите стават други. Иначе при една кола няма нищо лошо да е пребоядисвана стига да е направено качествено. Успех.
                              Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• Колега, пожелавам ти наистина да си намериш читава кола, която много да те слуша дълги километри и да опровергаеш слуховете, че алфите са кофти автомобили, както се убедих и аз самият. Истината е, че ако предишният собственик си е гледал колата и ти ще караш кола, ако ли не ... ще правиш . Не мисля, че можеш да вярваш много много на сервизната книжка, тъй като вече се продават под път и над път в Италия, Германия ... виж за Холандия нямам наблюдения и положението може да е по розово там. Гледай основно двигател, турбо(ако ще е дизел) да са читави и да няма ръжда. Всичко останало е козметика, а ходовата част се прави ... все пак не взимаме коли от магазина. Както каза колегата по - горе, ако е пребоядисана добре, няма нищо лошо в това.
                                Успех и да се похвалиш в скоро време
                                "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                                Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Working...
                                X